PAASLUNCH v.a. 12.00 uur
PAASDINER v.a. 17.00 uur
Paasplank € 18,50 p.p.
Roerei met truffel
Licht gebonden aspergesoep met kruim van parmaham
Toast met zalm en roomkaas
Wrap met serranoham en tapenade
Bus broodje met eiersalade
Flammkuchen met voorjaarsgroenten
Gegratineerde champignon met brie en pancetta
Rolletje vitello tonnato met rucola
Paas 3 gangen diner €33.50
Amuse
Aspergesoepje met kruim van Parmaham en kruidenolie.
Voorgerecht
Licht gerookte lamsham, kalfsragout en ballontine van poulet noir
met jonge bladsla en kerriemayonaise.
Of
Flammkuchen met voorjaarsgroenten, roomkaas,
gebakken kwartel eitje en Hollandse garnaal.
Hoofdgerecht
Langzaam gegaarde lamsnek en kalfs ribeye van de gril op een stamppotje
van tuinerwtjes met asperges en portjus met morille.
Of
Op de huid gebakken zalmfilet met gamba’s aan een spiesje, asperges, zeekraal, puree van zongedroogde tomaat en romige waterkerssaus.
Dessert
Huisgemaakte aardbeienslof met crème anglaise,
passievrucht sorbet en vanillesaus.